آفریقا به دنبال تقویت ویزای استارتاپی برای جلوگیری از فرار مغزها
ویزای استارتاپی با هدف ایجاد امکان حرکت بدون محدودیت برای استارت آپ ها در سراسر قاره و افزایش تحرک کارآفرینان جوان است
وزرای فناوری الجزایر، آفریقای جنوبی، تونس، بوتسوانا و نیجریه قصد دارند ویزای استارتاپی را معرفی کنند. هدف ویزای استارتاپ تسهیل حرکت بدون محدودیت برای استارت آپ ها در سراسر قاره و افزایش تحرک کارآفرینان جوان است.
بررسی جوانان آفریقا در سال 2022 نشان می دهد که 52 درصد از جوانان آفریقایی احتمالاً در سال های آینده مهاجرت را در نظر خواهند گرفت.
وزرای فناوری از الجزایر، آفریقای جنوبی، تونس، بوتسوانا و نیجریه در تلاش برای تقویت نوآوری و مقابله با چالش فرار مغزها، در حال برنامه ریزی برای معرفی ویزاهای استارتاپی هستند، یک ابتکار محوری که در دومین دوره کنفرانس استارت آپی آفریقا در الجزایر مورد بحث قرار گرفت. .
به گزارش VisaGuide.World، ویزای استارت آپی با هدف ایجاد امکان حرکت بدون محدودیت برای استارت آپ ها در سراسر قاره و افزایش تحرک کارآفرینان جوان است.
همانطور که رسانه های محلی گزارش می دهند، یک نتیجه مهم از نشست وزرا تعهد متفق القول آنها برای آغاز مذاکرات در مورد منشور آفریقایی در مورد فرار مغزها است. هدف این منشور پرداختن مستقیم به این موضوع و توانمندسازی کشورهای آفریقایی برای حفظ درخشان ترین افکار خود است.
بر اساس نظرسنجی جوانان آفریقایی در سال 2022، در مجموع 52 درصد از جوانان آفریقایی احتمالاً در سالهای آینده مهاجرت میکنند و دلیل آن مشکلات اقتصادی و به ظاهر فرصتهای مثبتتر در آمریکای شمالی و اروپا است. برای مقابله با این روند، وزرا پیشنهاد اجرای سیاست های جدید و پایان دادن به ادغام ها برای پرورش استعدادهای محلی را می دهند.
وزیران همچنین تعهد خود را به تهیه پیش نویس استراتژی استارت آپی پان آفریقایی برای افزایش رشد استارتاپ ها اعلام کردند. این استراتژی برای ایجاد محیطی مناسب برای کسب و کار، معرفی برنامه های حمایتی و تشویق همکاری در سطح منطقه ای طراحی شده است.
علاوه بر این، آنها از ایجاد یک صندوق بنیانگذاران آفریقایی حمایت کردند که به تأمین منابع مالی ضروری برای استارتاپهای امیدوارکننده در سراسر قاره اختصاص داشت. این ابتکار با هدف تسریع توسعه آنها و کمک به پیشرفت چشم انداز تکنولوژیکی آفریقا است.
در این راستا، رهبران آفریقایی تلاشهای مشابهی را انجام دادهاند و نیجریه در ماه مارس یک صندوق سرمایهگذاری 672 میلیون دلاری در شرکتهای دیجیتال و خلاق (IDICE) را راهاندازی کرد.
کشورهایی مانند کانادا، بریتانیا و هلند نیز برنامههای ویزای استارتآپی مشابهی را اجرا کردهاند که برای جذب استعدادهای فناوری، نوآوران و سرمایهگذاران طراحی شدهاند.
پیش از این، شان فریزر، وزیر مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا از ابتکار جدیدی پرده برداری کرد که به عشایر دیجیتال اجازه می دهد برای دوره های بیش از شش ماه در کانادا کار کنند تا تعداد بیشتری را جذب کنند.
تحت ویزای Digital Nomad، افراد خارج از کشور می توانند به کانادا نقل مکان کنند و از راه دور برای شرکت ها یا مشتریان خارج از کشور کار کنند.
اخیراً، دولت بریتانیا اقدامات جدیدی را برای مهار مهاجرت اجرا کرده است، از جمله پیشنهادهایی برای افزایش حداقل آستانه دستمزد کارگران خارجی برای واجد شرایط بودن برای ویزای کار.
این اقدامات در پاسخ به رکورد خالص مهاجرت بریتانیا در سال گذشته انجام شده است که فراتر از انتظارات بوده و باعث نگرانی سیاستگذاران شده است.