استارتآپهای Agritech/ آژانس های دولتی از هند و استرالیا برنامه های کاربردی برای گروه Climate Smart Agritech برنامه مشترک شتاب دهنده RISE خود را باز کرده اند و تا سقف 50000 دلار برای استارت آپ های واجد شرایط ارائه می دهند.
به گزارش www.greenqueen.com.hk دولتهای هند و استرالیا یک برنامه شتابدهنده برای استارتآپهای کشاورزی هوشمند با آب و هوا باز کردهاند که در حال توسعه فناوریهای نوآورانه برای بهینهسازی استفاده از منابع، افزایش بهرهوری و کاهش انتشار گازهای گلخانهای در مزرعه هستند.
ابتکار کارآفرینی شاخص هند، Atal Innovation Mission (AIM) و آژانس علمی استرالیا CSIRO از برنامههای کاربردی برای دومین دور شتابدهنده نوآوری و توسعه راهاندازی سریع هند استرالیا (RISE) دعوت میکنند که در اکتبر آغاز میشود.
این برنامه برای اولین بار توسط دو کشور در سال 2023 راه اندازی شد و دور اول آن بر اقتصاد دایره ای متمرکز بود. این به استارتآپها کمک میکند فناوریهای خود را برای بازارهای جدید اعتبارسنجی، تطبیق و آزمایشی کنند، و با جدیدترین همگروهی Climate Smart Agritech، اکنون روی کسبوکارهای کشاورزی با راهحلهایی تمرکز میکند که انعطافپذیری کشاورزی را در میان «تنوع فزاینده آب و هوا، کمبود منابع و ناامنی غذایی» افزایش میدهد. استارتآپهای منتخب نیز ممکن است واجد شرایط تامین مالی غیر سهامی تا سقف 75000 دلار استرالیا (50000 دلار) باشند.
این یک هفته پس از آن است که هند 109 نوع محصول پرمحصول و مقاوم در برابر آب و هوا را برای کشاورزان معرفی کرد که بخشی از بودجه وزارت دارایی 2024-25 است.
چرا هند و استرالیا به تحولات کشاورزی نیاز دارند؟
کشاورزی به ترتیب مسئول 15 درصد و 13 درصد از کل انتشار گازهای گلخانه ای هند و استرالیا است. اما شباهت ها به اینجا ختم نمی شود – هر دو کشور به دلیل بحران آب و هوا سخت بوده اند.
در هند، کشاورزی آسیب پذیرترین بخش در برابر تغییرات اقلیمی است، به طوری که این کشور نزدیک به 70 میلیون هکتار از محصولات زراعی خود را به دلیل بارندگی زیاد یا خشکسالی بین سالهای 2015 تا 2021 از دست داده است. به دلیل تغییرات در شرایط فصلی بین سال های 2001 و 2020.
طبق پروژه G20 Climate Transparency، دام ها 66 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای هند و استرالیا را تشکیل می دهند. و در صورت افزایش دما از 1.5 درجه سانتیگراد، این کشورها شاهد کاهش عملکرد ذرت به ترتیب 2.8 و 2.7 درصد خواهند بود.
تامارا اوگیلوی، مدیر برنامه CSIRO گفت: «هند و استرالیا چالش های کشاورزی مشترکی دارند، اما مقیاس و تنوع عملیات کشاورزی ما منحصر به فرد است. این گروه شرکت کنندگان را قادر می سازد تا به تناسب محصول با بازار در بازارهای متنوع دست یابند و به سرعت راه حل های خود را برای برآورده کردن تقاضاهای جهانی مقیاس کنند.
به عنوان بخشی از این طرح نه ماهه، CSIRO و AIM به دنبال راهحلهای جدید کشاورزی هستند که میتوانند از معیشت کشاورزان، اقتصاد ملی و امنیت غذایی حمایت کنند. اوگیلوی پیشنهاد کرد که استارت آپ ها بر اساس مقیاس پذیری، گسترش و نوآوری راه حل هایشان به صورت رقابتی انتخاب می شوند.
برای درخواست، استارتآپها باید کمتر از 10 سال سن داشته باشند، در هند یا استرالیا شرکت داشته باشند و دارای فناوریای باشند که چهار بیانیه چالش را برآورده کند. اولی از شرکت ها می خواهد که بررسی کنند که آیا راه حل آنها شامل بهینه سازی استفاده از آب، هدایت تغذیه و سلامت بهینه خاک، و/یا حفاظت یا احیای منابع طبیعی حیاتی است یا خیر. سوال دوم شامل ارتقای عملکرد کشاورزی، انعطاف پذیری و بهره وری از طریق استفاده کارآمد از کودها، آفت کش ها، بذر یا خوراک است.
چالش سوم حول محور کاهش مصرف انرژی در مزرعه و انتشار گازهای گلخانهای است و چالش نهایی بر نوآوریهای نوآورانهای متمرکز است که فراتر از فناوریهای قدیمی حرکت میکنند تا به شرایط آب و هوایی، جمعیت و اقتصادی در حال تغییر پاسخ دهند.
RISE Accelerator برای ارتباط استارت آپ ها با مشتریان بالقوه
Rose Roche – رهبر برنامه Ag2050 CSIRO، که هدف آن ایجاد یک صنعت کشاورزی انعطافپذیر تا اواسط قرن است – اظهار داشت که نوآوری مستمر برای اطمینان از سیستمهای کشاورزی سودآور، تولیدکننده و پایدار بسیار مهم است.
او گفت: «برای حمایت از اقتصادهای ملی و معیشت کشاورزان، ما نیاز به توسعه و مقیاس راهحلهای نوآورانه در استفاده از زمین و امنیت غذایی داریم که متناسب با آب و هوای متغیر ما و جمعیت رو به رشد جهانی باشد.»
در برنامه شتابدهنده نه ماهه، استارت آپ ها به جلسات آموزش آنلاین و حضوری خودآموز دسترسی خواهند داشت و در هفته های غوطه وری شرکت خواهند کرد – که شامل یک هفته یادگیری فشرده، بازدید از سایت و شبکه سازی هر یک در استرالیا و هند است. .
گفته می شود که این جلسات بینش عمیق بازار، مربیگری یک به یک و راهنمایی از کارشناسان صنعت ارائه می دهند. این برنامه بیشتر شامل آزمایشهای میدانی و پلتفرمهای فناوری، با هدف نهایی اتصال استارتآپها با شرکا و مشتریان بالقوه خواهد بود.
«از طریق برنامه، بخش شرکتکنندگان این فرصت را خواهند داشت تا به سرعت در اکوسیستمهای نوآوری خارج از کشور که در غیر این صورت به آنها دسترسی نداشتند، ادغام شوند، و به آنها کمک میکند تا به بازار محصول متناسب با فناوریهای خود دست یابند.»
استارتآپهای Agritech
AIM اضافه کرد: «برنامه شتاب دهنده RISE با تقویت نوآوری و فراهم کردن بستری برای استارت آپ ها برای توسعه راه حل های خود، نه تنها به چالش های فوری در بخش کشاورزی می پردازد، بلکه تضمین می کند که کشاورزان می توانند به شیوه های انعطاف پذیر متناسب با نیازهای خاص خود دسترسی داشته باشند و آنها را اتخاذ کنند. سرپرست برنامه Pramit Dash.
هند و استرالیا هر دو بخشی از گروه 20 هستند، اما تحقیقات نشان داده است که تعهدات اقلیمی آنها ناکافی است. تغییرات آب و هوایی و توسعه پایدار از برنامه های کلیدی اجلاس سران گروه 20 در برزیل در نوامبر امسال است.
و به عنوان بخشی از تمرکز بر کشاورزی کنفرانس، رهبران راهحلهایی را برای پرداختن به موضوعات کلیدی مانند امنیت غذایی، کشاورزی پایدار، نوآوریهای تکنولوژیکی و سازگاری با تغییرات آب و هوایی برجسته خواهند کرد – همه اصول شتاب دهنده RISE.