استارتآپ محاسبات کوانتومی دیراک با جمعآوری ۷ میلیون دلار دیگر، دور سرمایهگذاری سری ۲-A خود را گسترش داده است.
به گزارش datacenterdynamics، این شرکت مستقر در سیدنی ابتدا 15 میلیون دلار در دور بودجه فوریه جمع آوری کرد. در این دور گسترده مشارکتهایی از Main Sequence، Taronga Ventures، Uniseed، UniSuper، Co:Act Capital و UNSW Sydney انجام شد.
دیراق که در سال 2022 تأسیس شد، پردازندههای کوانتومی را با استفاده از فناوری نقطه کوانتومی سیلیکونی میسازد. نقاط کوانتومی که به عنوان نانوکریستال های نیمه هادی نیز شناخته می شوند، دارای خواص نوری و الکترونیکی متفاوتی با ذرات نیمه هادی بزرگتر هستند که به آنها توانایی انتقال الکترون ها و انتشار نور با رنگ های مختلف را هنگام قرار گرفتن در معرض نور UV می دهد.
این فناوری تعدادی کاربرد بالقوه دارد، از جمله استفاده در سلول های خورشیدی، برچسب زدن بیولوژیکی فلورسنت، نمایشگرها، نورپردازی و تصویربرداری پزشکی.
استارتآپ دیراک همچنین قصد دارد یک کامپیوتر کوانتومی تمام پشته بسازد
استارتآپ دیراک همچنین قصد دارد یک کامپیوتر کوانتومی تمام پشته بسازد که صنعت را از آنچه که به عنوان «سیستمهای بزرگ و پر از خطا» توصیف میکند دور کند و به سمت محاسبات تحملپذیر خطا سوق دهد.
دیراق تا به امروز 120 میلیون دلار از جمله بودجه تحقیقاتی از برنامه های دولت استرالیا و ایالات متحده جمع آوری کرده است.
بر اساس گزارش آژانس ملی علوم استرالیا، CSIRO (سازمان تحقیقات علمی و صنعتی مشترک المنافع)، بازار محاسبات کوانتومی داخلی دارای درآمد تخمینی سالانه 2.5 میلیارد دلار استرالیا (1.6 میلیارد دلار) با پتانسیل ایجاد 10000 شغل جدید در استرالیا تا سال 2040 است.