استارت آپ دانمارکی فرانکلین کارت های ویزا را برای بازرگانان تجارت الکترونیک راه اندازی کرد. فینتک دانمارکی فرانکلین جدیدترین کارت خود را ارائه کرده است که نیازهای سرمایهای کسبوکارهای تجارت الکترونیک را تامین میکند، که توسط شریک بانکی جدیدش تامین میشود.
به گزارش fintechfutures، این شرکت مستقر در کپنهاگ سال گذشته توسط نیکولای بومان مرتز، پیتر کلیت و یوهان فرولیچ تأسیس شد – به ترتیب به عنوان مدیر عامل، مدیر ارشد اجرایی و مدیر ارشد فناوری.
بومان مرتز در صحبت با FinTech Futures درباره ماموریت تجارت الکترونیک فرانکلین و برنامه های آن برای گسترش به بریتانیا بحث می کند.
مدیر بازاریابی سابق LYS Technologies بیان میکند که «بانکها به سادگی برای تجارت الکترونیک ساخته نشدهاند» و اظهار میدارد که استارتآپهای آنلاین نمیتوانند سرمایه لازم برای تأمین مالی کل هزینههای بازاریابی و نرمافزار خود را به دست آورند.
فرانکلین به دنبال رفع این مشکل با کارتهای ویزا است که 0.5 درصد بازگشت نقدی در هزینههای بازاریابی را پاداش میدهند، پیشنهادی که از طریق مشارکت جدید خود با پلتفرم پرداخت B2B Nium، که در سنگاپور مستقر است، به دست آورده است.
علاوه بر این، برنامه کارت از ادغام با پلتفرمهای تجارت الکترونیکی از جمله Shopify، کانالهای تبلیغاتی مانند Google Ads و Meta Ads و سیستمهای مالی مانند Dinero و Economic، به عنوان بخشی از تلاش خود برای خودکارسازی عملیات کسبوکارهای آنلاین پشتیبانی میکند.
بومان مرتز می گوید: «ما اولین کسی نیستیم که کارت پرداخت را به دنیا آوردیم، اما از اولین کسانی هستیم که تنها با تمرکز بر تجارت الکترونیک، خود را متمایز می کنیم.
فینتک دانمارکی
این شرکت که در حال حاضر در حال نمایش این محصول پس از حذف از حالت مخفی کاری در این هفته است، میگوید به زودی خود را برای عرضه کامل آماده میکند و مدیر عامل شرکت ادعا میکند که فرانکلین لیستی از 25 مشتری بالقوه را آماده کرده است و برنامههایی برای عرضه دارد. این کار را در 30 روز آینده انجام دهید.
اگرچه فرانکلین در حال حاضر بر روی تثبیت خود در بازار دانمارک متمرکز شده است، اما بریتانیا در نظر دارد که در مرحله بعدی قرار گیرد. برای بومان مرتز، تصمیم برای مقابله با بریتانیا قبل از گسترش به بازار اروپا، عمدتاً به دلیل فقدان موانع زبانی و زیرساختهای مستقر شریک بانکی آن در این کشور، «بدون فکر» است.
تا به امروز، این استارتآپ 350000 یورو از فرشتگان تجاری مختلف جمعآوری کرده است، با بومان مرتز توضیح میدهد که وقتی فینتک درآمد ایجاد کرد، بهنظر میرسد که یک دور دیگر جمعآوری سرمایه در 12 تا 16 ماه آینده داشته باشد.