اخبارکاناداکاناداگزارش نامه

کارکنان نیمی از سازمان‌های کانادایی آمادگی استفاده از هوش مصنوعی را ندارند

هوش مصنوعی در کانادا

هوش مصنوعی/ بر اساس گزارش جدید مرکز آینده کانادایی Deloitte Canada، حتی زمانی که سازمان‌های بخش خصوصی و دولتی در کانادا توجه خود را به هوش مصنوعی (AI) معطوف کرده‌اند، تقریبا نیمی از کارکنانشان احساس می‌کنند که آمادگی کافی برای استفاده از آن را ندارند.

به گزارش betakit، داده‌های یک نظرسنجی از بیش از 800 مدیر و مدیر اجرایی در سازمان‌های بخش دولتی و خصوصی در سراسر کشور نشان داد در مجموع، 48 درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که احساس می‌کنند کارکنانشان آمادگی استفاده از هوش مصنوعی را ندارند یا به سختی آماده هستند، در حالی که تنها پنج درصد می‌گویند کارگرانشان «بسیار آماده» هستند.

«آنچه که تحقیقات و تجربیات به ما می‌گویند این است که اگرچه در مورد تحقیقاتی که در دانشگاه [در کانادا] در مورد هوش مصنوعی اتفاق می‌افتد، نکات مثبت زیادی وجود دارد، وقتی واقعاً باید آن را در زمینه به کار ببرید. جاس جاج، شریک مدیریت هوش مصنوعی و داده در Deloitte کانادا، به BetaKit گفت. او افزود: «محرک اصلی، وقتی صحبت از این شکاف می شود، در استعداد خلاصه می شود.

حفظ استعدادهای ماهر در خانه

هوش مصنوعی در کانادا
هوش مصنوعی در کانادا

داده‌های Deloitte Canada نشان می‌دهد که اکثریت قوی پاسخ‌دهندگان سازگاری با تغییرات تکنولوژیکی را اولویت متوسط تا زیاد می‌دانند. با این حال، 56 درصد گفتند که هنوز از هوش مصنوعی استفاده نمی کنند، اگرچه نزدیک به 20 درصد گفتند که قصد دارند در چند سال آینده از آن استفاده کنند.

داده های جداگانه منتشر شده توسط NOVIPRO در این هفته نشان می دهد که 40 درصد از شرکت های کانادایی قصد دارند در دو سال آینده روی هوش مصنوعی یا تجزیه و تحلیل داده های پیشرفته سرمایه گذاری کنند، اما 20 درصد باور ندارند یا نمی دانند که آیا هوش مصنوعی تجارت آنها را متحول خواهد کرد یا خیر.

“کانادا، به طور کلی، فرهنگ ریسک گریزی دارد.”

این گزارش به موانع متعددی اشاره کرد که مانع از جذب استعدادهای ماهر هوش مصنوعی توسط شرکت‌های کانادایی می‌شد. یکی از این چالش‌ها این است که تقریباً نیمی از رهبران کسب‌وکار برای استخدام و حفظ کارگران ماهر دیجیتالی تلاش می‌کنند.

جاج گفت دو عامل انگیزه این موضوع وجود دارد. وی خاطرنشان کرد در حالی که کانادا یکی از با تحصیلات عالی ترین نیروهای کار کشورهای G7 را دارد، این کشور لزوماً از سرمایه گذاری برای ارائه آموزش مهارت به کارگران و حفظ آنها در کشور استفاده نمی کند.

در حالی که سایر کشورها قوانینی را برای سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) برای محافظت از مالکیت معنوی خود (IP) معرفی کرده اند، این گزارش می گوید که سیاست های کانادا اغلب انگیزه های مالی برای شرکت های بزرگ و چند ملیتی را در اولویت قرار می دهد.

گزارش Deloitte Canada چندین توصیه را برای رسیدگی به این مشکل بیان می‌کند، یکی از آنها «سرمایه‌گذاری متفاوت در رشد و موفقیت استارت‌آپ‌ها و استارت‌آپ‌های کانادایی» است تا به آنها اجازه جذب استعدادهای برتر را بدهد. این شامل آزمایش با سیاست هایی مانند جعبه های ثبت اختراع و قوانین IP است. کانادا در حال حاضر در حال بررسی مناسب بودن یک رژیم جعبه اختراع از طریق بررسی طولانی مدت خود در برنامه مشوق مالیاتی تحقیقات علمی و توسعه تجربی است.

این گزارش می افزاید: «پرورش اکوسیستمی که رشد نوآوری هوش مصنوعی را در کانادا تقویت می کند، به سازمان ها این امکان را می دهد که موقعیت های بسیار پرطرفداری را که استعدادهای برتر هوش مصنوعی به دنبال آن هستند، ارائه دهند.

با هوش مصنوعی ارتقای مهارت مستلزم پذیرش ریسک توسط مشاغل کانادایی است

هوش مصنوعی در کانادا
هوش مصنوعی در کانادا

ارتقاء مهارت یا مهارت مجدد نیروی کار موجود کانادا به عنوان یک حوزه کلیدی شناسایی شد که کانادا می تواند در پر کردن شکاف استعدادهای هوش مصنوعی پیشرفت کند. در این گزارش اشاره شده است که در سال 2021، کانادا در بین 29 کشور، رتبه 25 را از نظر کسب و کارهایی که برای توسعه مهارت‌های فنی برای متخصصان غیرفناوری آموزش می‌دهند، قرار گرفت.

جاج افزود: «اگر با آموزش، دانش، مهارت‌های مناسب توانمند نباشید، همه چیز به حاشیه می‌رود.

نظرسنجی Deloitte Canada همچنین نشان داد که تنها 31 درصد از سازمان‌ها خود را «بسیار مؤثر» در ارائه فرصت‌های توسعه حرفه‌ای می‌دانند، و Jaaj معتقد است که این تا حدی یک مشکل فرهنگی است.

او خاطرنشان کرد: «ما احساس می‌کنیم که یک عنصر از این موضوع در کل وجود دارد. “کانادا، به طور کلی، فرهنگ ریسک گریزی دارد.”

این گزارش چندین توصیه را برای سازمان‌های کانادایی که به دنبال ارتقای مهارت تیم‌های خود هستند، بیان می‌کند. اینها شامل تفکیک مشاغل به وظایف و مهارتها بود. ارزیابی مهارت های موجود در یک سازمان؛ و استفاده از یادگیری تطبیقی مبتنی بر هوش مصنوعی، که از ارزیابی‌های مستمر و تنظیمات الگوریتمی برای تطبیق فرآیند یادگیری با نیازهای هر کارمند و سرعت یادگیری استفاده می‌کند.

خطر عقب افتادن

در حالی که هوش مصنوعی خطرات خاصی را به همراه دارد و پذیرش آن مستلزم آمادگی کسب‌وکارها برای آن است، این گزارش همچنین بر خطراتی که کانادا در آماده‌سازی نیروی کار خود برای هوش مصنوعی عقب بماند، تاکید می‌کند.

جاج افزود: «در حال حاضر، کشوری وجود ندارد که استراتژی هوش مصنوعی خود را دو چندان نکند، سرمایه‌گذاری قابل توجهی انجام ندهد و در مسیر اجرا حرکت نکند».

کانادا در حال حاضر است مواجهه با چالش های بهره وری بهره‌وری اقتصادی که تولید ناخالص داخلی را بر حسب ساعت کار در سراسر کشور اندازه‌گیری می‌کند، سال‌ها در حال کاهش بوده است و اکنون کانادا در مقایسه با سایر کشورها در سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، از نظر بهره‌وری در رتبه‌های بسیار دور قرار دارد. برخی از ذینفعان معتقدند که اگر هوش مصنوعی به درستی مورد استفاده قرار گیرد، می تواند پاسخی برای مشکل طولانی مدت بهره وری کشور باشد.

جاج افزود: «اکنون یک فرصت طلایی برای ما است تا از نقاط قوت خود در هوش مصنوعی برای دو برابر کردن، سرمایه‌گذاری، آموزش، افزایش سواد و سپس بستن این شکاف بهره‌وری که سال‌ها با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم، استفاده کنیم.»

هوش مصنوعی در کانادا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا