اخباراسترالیااسترالیا

چالش ها و فرصت های اکوسیستم استارتاپی استرالیا

جمعیت نسبتاً کم و انزوای جغرافیایی استرالیا باعث شده استارتاپ ها از همان روز اول جهانی شوند

استرالیا سال هاست که در مقیاس جهانی از وزن خود بالاتر رفته است. آیا می تواند بودجه و استعداد را جذب کند و به اندازه کافی فراگیر شود تا در اوج بازی کند؟

به گزارش techcrunch، در طول چند دهه گذشته، استرالیا، یک قاره جزیره ای با 26 میلیون نفر که از جمله با استخراج منابع طبیعی، ثروتمند شد، به یک نیروگاه مدرن تبدیل شده است که فعالانه برای تقویت یک صحنه فناوری و استارتاپ پویا کار می کند.

برای بهره‌برداری کامل از این پیشرفت، استارت‌آپ‌های استرالیایی باید بر چالش‌هایی مانند کمبود دسترسی به سرمایه‌های مرحله آخر و کمبود مدیران با تجربه ارتقاء سطح غلبه کنند. همچنین باید به کمبود تنوع بنیانگذار و دسترسی به بودجه برای زنان و رنگین پوستان رسیدگی کند.

استرالیا به همان اندازه توسط مردمانش شکل گرفته است که توسط صنعت آن شکل گرفته است. برخی غربی‌های امروزی ممکن است آن را مکانی بدانند که در آن نوادگان محکومان بریتانیایی در حال حاضر جرعه جرعه جرعه جرعه جرعه‌های سفید پوست و دره باروسا شیراز را می‌نوشند، زمانی که در اطراف کوسه‌ها و چتر دریایی جعبه‌ای کشنده موج سواری نمی‌کنند. اما استرالیایی‌های بومی و جزیره‌نشینان تنگه تورس بیش از 60000 سال است که این سرزمین را طی کرده‌اند و داستان‌های Dreamtime تعریف می‌کنند تا احساس مسئولیت و مراقبت از سرزمین اطراف خود را القا کنند. صحنه فناوری استرالیا می تواند از ترکیب چنین رویکردی سود ببرد.

خواه استارت‌آپ‌ها را گسترش دهند یا محیطی فراگیرتر ایجاد کنند، می‌توان بر چالش‌هایی که امروزه بخش فناوری استرالیا با آن روبه‌رو است، غلبه کرد، به‌ویژه که استرالیا شروع به تمرکز بیشتر روی فناوری به عنوان یک صادرات کرده است. دولت می خواهد که بخش فناوری آن سالانه 250 میلیارد دلار استرالیا (164 میلیارد دلار) به تولید ناخالص داخلی استرالیا کمک کند و تا سال 2030 شاهد مشاغل فنی 1.2 میلیون نفر باشد.

ابتکارات اخیر دولت، مانند ویزای مهاجرت ماهر جدید و بودجه ملی که برای تقویت صنعت و اقتصاد استرالیا اختصاص داده شده است، به نشست کشور یا حتی فراتر از آن هدف اشاره دارد. هویت فرهنگی استرالیا نیز به موفقیت در عرصه استارتاپ کمک می کند.

جمعیت نسبتاً کم و انزوای جغرافیایی این کشور باعث شده است که استارتاپی از همان روز اول جهانی شود و در حین انجام این کار، سرمایه کارآمد باشد.

استرالیا
استرالیا

کیت پوندر، مدیر عامل شورای فناوری استرالیا، یک سازمان اوج نماینده بخش استارتاپ استرالیا، به TechCrunch گفت: «از لحاظ تاریخی، افزایش سرمایه سخت‌تر بوده است، بنابراین باید سرمایه‌تان را بیشتر می‌کردید. و من فکر می‌کنم در دوره‌ای که سرمایه‌گذاران به دنبال سودآوری و شرکت‌هایی با مدیریت خوب هستند، نه رشد به هر قیمتی، این یک نقطه قوت برای شرکت‌های استرالیایی است.

استرالیا همچنین کشوری ثروتمند با دسترسی به آموزش در سطح جهانی است که آن را به بستری برای پرورش نیروی کار با استعداد تبدیل می کند. اما نه به اندازه ایالات متحده یا برخی از کشورهای اروپایی ثروتمند است و نه اکوسیستم استارتاپی آن به بلوغ رسیده است، که سرمایه گذاران می گویند که می تواند به ارزش گذاری استارت آپی معقول تر از آنچه در Valley به دست می آید تبدیل شود – به خصوص وقتی که ارز را در نظر بگیرید.

تعداد انگشت شماری از نرم افزارها و تک شاخ های فین تک، مانند Atlassian، Canva و Afterpay، توجه بین المللی را به فناوری استرالیا جلب کرده اند. این شرکت‌ها، در کنار ابتکارات قوی دولتی، همچنین به ایجاد اکوسیستمی کمک کردند که اکنون در نسل سوم خود قرار دارد، جایی که فارغ‌التحصیلان شرکت‌های استرالیایی قدیمی نه تنها استارت‌آپ‌های خود را تأسیس کرده‌اند، بلکه به طور فعال در دور بعدی شرکت‌های مرحله اولیه سرمایه‌گذاری می‌کنند.

در همان زمان، سازمان‌هایی مانند F5 Collective و بنیاد Minderoo به طور فزاینده‌ای فعال می‌شوند تا زنان و بنیان‌گذاران بومی بیشتری را وارد این عرصه کنند.

افزودن بخش‌های فناوری جدید به چشم‌انداز استرالیا نیز می‌تواند به جذب سرمایه و ذکاوت تجاری لازم کمک کند و در عین حال محیطی فراگیرتر ایجاد کند. از لحاظ تاریخی، بخش فناوری استرالیا تحت کنترل نرم افزار به عنوان یک سرویس و فین تک بوده است، اما فناوری آب و هوا و فناوری عمیق اکنون در حال افزایش هستند.

حمایت دولت، تغییر به سمت فراگیری و شهرت برای ساخت شرکت‌های جهانی، هم سرمایه‌گذاری را جذب می‌کند و هم استرالیا را به یک اکوسیستم استارت‌آپی بالغ تبدیل می‌کند. در واقع، کشور Antipodean ممکن است متوجه شود که در حال تبدیل شدن به یکی از کشورهای استارتاپ بعدی در جهان است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا