اخباراسترالیااسترالیا

ساخت یک کارخانه توسط یک استارت آپ استرالیایی برای تبدیل کربن به مواد سیمانی

استارت‌آپ MCi Carbon مستقر در کانبرا در حال ساخت یک تأسیسات در استرالیا برای جذب کربن برای استفاده در سیمان است

MCi با حمایت Itochu ژاپن و غیره، قصد دارد این فناوری را در سال 2026 تجاری کند. مدیر عامل شرکت MCi Carbon، مارکوس داو و سفیر ژاپن در استرالیا، کازوهیرو سوزوکی، در سمت چپ، در مراسم پایه گذاری یک کارخانه جدید جذب کربن در نیوکاسل در 10 آوریل شرکت می کنند. (عکس از Rurika Imahashi)

به گزارش asia.nikkei، نیوکاسل، استرالیا – استارت‌آپ MCi Carbon مستقر در کانبرا در حال ساخت یک تأسیسات در استرالیا برای جذب کربن برای استفاده در سیمان است و به تلاش برای تجاری‌سازی فناوری‌های کربن‌زدایی سرعت می‌بخشد.

MCi مراسمی را در روز چهارشنبه در سایتی در شهر نیوکاسل برگزار کرد. این تاسیسات جدید قرار است تا پایان سال 2024 تکمیل شود و برای جذب 1000 تا 3000 تن دی اکسید کربن در سال طراحی شده است.

MCi در سال 2013 توسط شرکت شیمیایی استرالیایی Orica و شرکت کربن زدایی GreenMag Group تاسیس شد. سرمایه گذاران آن عبارتند از Itochu ژاپن، Mizuho Bank و Sumitomo Mitsui Trust Bank. همچنین 14.6 میلیون دلار استرالیا (9.5 میلیون دلار) کمک مالی از دولت استرالیا در سال 2021 دریافت کرد.

مارکوس داو، مدیرعامل MCi گفت: تجاری‌سازی فناوری ساده نیست، اما در واقع از طریق مشارکت انجام می‌شود.

کارخانه نیوکاسل کلسیم و منیزیم را از سرباره فولاد استخراج می کند که محصول جانبی فرآیند فولادسازی است. سپس مواد معدنی با دی اکسید کربن از تأسیسات Orica در نزدیکی پیوند می‌شوند تا کربنات‌ها، ماده‌ای که در سیمان استفاده می‌شود، تولید کنند.

این کارخانه همچنین به عنوان یک محل آزمایش برای شرکت هایی در استرالیا و فراتر از آن که در حال بررسی این فناوری هستند، عمل خواهد کرد.

در سال 2015، MCi شروع به کار یک مرکز آزمایشی با ظرفیت سالانه حدود 100 تن در دانشگاه نیوکاسل استرالیا کرد. ظاهراً حدود 30 شرکت این فرآیند را در آنجا آزمایش کرده اند.

MCi قصد دارد با کمک امکانات جدید و بزرگتر خود، این فناوری را در اوایل سال 2026 تجاری کند.

این استارت آپ به فرصت های خارج از کشور نیز چشم دوخته است. خانه بازرگانی Itochu قصد دارد فناوری جذب کربن MCi را برای شرکت‌های ژاپنی در فولاد، برق و سایر بخش‌هایی که به‌طور سنتی کربن‌زدایی آن‌ها دشوار است، عرضه کند.

کازوهیرو سوزوکی، سفیر ژاپن در استرالیا که در مراسم چهارشنبه شرکت کرد، گفت: «دولت ژاپن پتانسیل بزرگ در توسعه فناوری های CCUS را می شناسد.

من صمیمانه امیدوار هستم که با استقرار این فناوری نه تنها در استرالیا و ژاپن، بلکه در جهان نیز شاهد کاهش مقدار زیادی CO2 باشم تا سهم قابل توجهی در حل چالش‌های تغییرات آب و هوایی داشته باشد.»

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا